Tahap penerapan kemahiran generik di Sekolah Vokalisonal (ERT) Negeri Johor - Nurul Amanina Sarji, 1990-; Norani Mohd. Nor; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013