Faktor kejayaan penglibatan usahawan bumiputera dalam bidang penternakan lembu pedaging - Nurul Hafiz Mat Arof, 1985-; Rohana Hamzah, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013