Tahap pengetahuan pelajar tingkatan empat Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) dan Sekolah Menengah Cina (SMC) terhadap konsep 1Malaysia - Nur Syahidah Khamis, 1990-; Sanitah Mohd. Yusof, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013