Rekacipta alat teng-teng board untuk kanak-kanak sindrom down - Nurul Rafeeda Saarani, 1989-; Asha Hasnimy Mohd. Hashim, 1979-; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013