Gaya pembelajaran dan keupayaan menyelesaikan masalah Fizik dalam kalangan pelajar tahun akhir Program Pendidikan Fizik UTM - Nurul Athirah Mohd. Zahirruddin, 1990- 587728; Meor Ibrahim Kamaruddin 489971; Fakulti Pendidikan 8185 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains dan Komputer serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013