Prestasi kemahiran motor kasar murid-murid sindrom down di Sekolah Rendah Integrasi Negeri Johor - Nur Nadia Mohd. Razali, 1987-; Halijah Ibrahim, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013