Tahap pengetahuan pelajar tentang peraturan keselamatan bengkel Kemahiran Hidup Bersepadu di sebuah sekolah menengah kebangsaan di Putrajaya - Nur Izzaty Rosli, 1988- , author 587874; Mohd. Zolkifli Abdul Hamid 587317; Fakulti Pendidikan 8185 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013