Kegagalan struktur fiber reinforced plastic (frp) di bawah tindakan daya dinamik - 246797 Lim, Teng Ho (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999