Persepsi pentadbir di sekolah harian biasa terhadap perlaksanaan PBS di sekolah menengah sekitar Kuala Terengganu - Noriani Hairoma, 1989-, author 588123; Yusri Kamin, 1969- supervisor 208159; Fakulti Pendidikan 8185 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013