Active vibration control of transverse vibrating segmented marine riser - Nik Mohd. Ridzuan Shaharuddin, 1989- , author; Intan Zaurah Mat Darus, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2015)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015