Faktor-faktor pelajar ponteng sekolah, satu kajian di Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Sutera, Johor Bahru - Ruzaideh Saruji, 1987- , author 588801; Roslee Ahmad, supervisor 509496; Fakulti Pendidikan 8185 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013