The optimum location of shear wall in multi storey building - Nazmi Dhiyauddin Che Jamaludin Mahmud, 1986-; Baderul Hisham Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Thesis (Sarjana (Kejuruteraan Awam - Struktur))- Universiti Teknologi Malaysia, 2015