Mengkaji tahap metakognitif pelajar dalam menyelesaikan masalah Fizik berkaitan tajuk haba bagi tingkatan empat (4) - Syahidani Mohamed, 1989-; Bambang Sumintono, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Fizik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013