Pembangunan lestari dalam mata pelajaran Kemahiran Hidup Bersepadu (KHB) di sekolah menengah - Siti Aida Suriani Maskam, 1987; Asnul Dahar Minghat, supervisor; Fakulti Pendidikan (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013