Tahap penerapan keselamatan pekerjaan oleh majikan di restoran keluarga makanan segera - Siti Zuhaili Samudin, 1987- , author 589339; Sarimah Ismail, supervisor; Fakulti Pendidikan 8185 (2013)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2013