Tahap kesediaan guru pelatih terhadap profesion perguruan di sekolah - Abdul Hakim Mustaffa, 1988-; Adibah Abdul Latif; Fakulti Pendidikan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014