Uncorrelated parallel to serial counter for 8X1 single-photon avalanche diode (SPAD) array - Erwan Zammi Elias, 1982-; Suhaila Isaak; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Sistem Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014