Singularly perturbation method for multivariable proportional-integral-derivative controller tuning [electronic resource] - Mashitah Che Razali, 1988- author; Norhaliza Abdul Wahab supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014