Switchable and tunable multiband slot dipole antenna [electronic resource] - Izni Husna Idris, 1989- author; Mohamad Rijal Hamid; Mohd. Haizal Jamaluddin; Mohamad Kamal A. Rahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015