Advanced encryption standard (AES) coproessor - Lim, Joo Song, 1970- author (Johor Bahru, Johor: Universiti Teknologi Malaysia, 2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Sistem Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014