Six sigma for scrap cost reduction in remanufacturing industry - Missjuliana Mat Kiah, 1981- author; Syed Ahmad Helmi Syed Hassan; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015