Vessel traffic simulation at container port - Syafwan Anah, 1989- author; Adi Maimun Abdul Malik; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015