Thinking - NH Yaakop Yahaya, author; Ahmad Zainuddin, editor; Nooraishah Ahmad Tajudin, editor; Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi; Malaysia. Kementerian Pengajian Tinggi (Putrajaya : AKEPT, 2009)
PSZJBL