Malaysia's hotel management system (EMS) for energy efficiency improvement [electronic resource] - Fadli Hafiz Ahmad Rusdi, 1984- author; Nor Asiah Muhamad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014