Menyusuri transformasi pengajian tinggi - Mohamed Khaled Nordin, Dato' Seri, 1958- , author; Mohd. Izani Mohd. Zain, editor; Harshita Aini Haroon, editor; Russlan Ismail, editor; Malaysia. Kementerian Pendidikan, issuing body (Putrajaya : Kementerian Pendidikan Malaysia, 2013)
PSZJBL