Teacher demotivation among UTM TESL trainee teachers during teaching practice - Luk, Jing, 1991-; Ainura Aitibaeva; Fakulti Pendidikan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajaran Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014