Putrajaya green cities : constraints and mitigation strategies towards low carbon cities [electronic resource] - Mohd. Razif Abd. Razak, 1984- author; Abdul Halim Mohamed Yatim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014