Printed monopole antenna for wireless sensor network - Umaimah Jamaludin, 1983-; Mazlina Esa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Perhubungan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014