High field transport in carbon nanotube - Ijeomah Geoffrey Ugochukwu, 1980-, author; Vijay Kumar Arora, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2015)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015