Dielectric resonator reflectarray antenna in KU-Band - Nur Izyani Dzulkifli, 1988- author; Mohd. Haizal Jamaluddin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014