Link budget analysis for underwater acoustic signaling - Yousif Mohsin Hasan, 1982- author; Nor Hisham Khamis, 1965-; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014