Strategi penyelesaian masalah Matematik dalam kalangan pelajar tingkatan 2 (dua) - Nor Farahin Roslin, 1991-; Nurbiha A. Shukor, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014