Risks in the PAM 2006 Standard Form of Contracts - Sangeetha Arjinan, 1990- author; Rosli Abdul Rashid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2014)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014