Meshfree formulation of buckling of composite beam with slip [electronic resource] - Mohd. Hamidi Harun, 1985- author; Kueh, Ahmad Beng Hong; Abd. Latif Saleh; Airil Yasreen Mohd. Yassin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014