Fine motor training system for special children [electronic resource] - Ahmad Faisal Abdullah, 1985-; Syed Mohd. Nooh Syed Omar, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio - Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009