Contractor's implied duty to warn design defects - Gan, Gilbert Siang Yang, 1989-; Rosli Abdul Rashid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2015)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015