Furniture procurement in higher education institutions case study : Kolej 9 and 10 , Universiti Teknologi Malaysia - Siti Mariyam Abd Razak, 1989- author; Rohaya Abdul Jalil, 1977- supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (2014)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014