Persepsi terhadap keselamatan Universiti Teknologi Malaysia dari aspek jenayah - Muhammad Idham Zulkifle, 1989- author; Maizan Baba, 1959- supervisor; Fakulti Geoinformasi Dan Harta Tanah (2014)
Thesis (Sarjana Pengurusan Aset dan Fasiliti)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014