Tahap kecergasan kardiovaskular melalui ujian menapak tecumseh, ujian menapak YMCA dan ujian menapak Queen College - Nur Hidayah Ilyas, 1991- author; Halijah Ibrahim, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014