Aktiviti bersenam dikalangan mahasiswi tahun dua Fakulti Pendidikan UTM - Nur Shazmiza Saibun, 1990- author; Hafizah Harun, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014