Rekabentuk mesin acuan silinder berputar berasaskan bahan polimer komposit - 279025 Mohd. Rashidi Maarof (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999