Diet seimbang mahasiswa dalam mengamalkan gaya hidup sihat semasa di Universiti Teknologi Malaysia, UTM - Shaleha Jusoh, 1986- author; Zainudin Hassan, supervisor; Fakulti Pendidikan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014