Tahap kemahiran employability dari pandangan pelajar tahun akhir Kejuruteraan Mekanikal (Automotif) - Wan Nurmira Wan Roslan, 1991- author; Adnan Ahmad; Fakulti Pendidikan (2014)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014