Turapan blok konkrit dalam pengurusan air larian permukaan - Nor Khoriha Eliysa Mohd. Khori, 1992-, author; Kamarul Azlan Mohd. Nasir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Hidraul dan Hidrologi))- Universiti Teknologi Malaysia, 2015