Beach profile changes in Desaru Beach, Johor - Nur Atikah Abdul Razak, 1991-, author; Mohamad Hidayat Jamal, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015