Influence of two-lined emergent floodplain vegetation on mobile bed straight compound channel hydraulics - Siti Shafiqah Md. Khairi, 1992-, author; Zulkiflee Ibrahim, 1965-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2015)
Project Paper (Sarjana Muda (Kejuruteraan Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015