Kreativiti dalam kalangan pelajar pendidikan teknik dan vokasional di Fakulti Pendidikan, UTM - Ezalyn Taipau, 1989- author; Sanitah Mohd. Yusof, supervisor; Fakulti Pendidikan (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015