Performance evaluation of electrical discharge machining on stainless steel 316L using copper impregnated graphite - Wahaizad Safiei, 1985- author; Safian Sharif, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2014)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2014