Tahap pelaksanaan tanggungjawab majikan industri terhadap pelatih UTM - Mohd. Alhafez Mazlan, 1986- author; Hee, Jee Mei, supervisor; Fakulti Pendidikan (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Elektrik dan Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015