Tahap kesedaran dan amalan melakukan aktiviti memanas dan menyejukkan badan apabila melakukan aktiviti sukan - Mohd. Hazli Hilmi Maliki, 1991- author; Muhamad Hafiz Ismail; Fakulti Pendidikan (2015)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Sains Sukan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2015